Výstava fotografií s názvem „Úsměv, prosím“

Domov pod Kuňkou Ráby ve spolupráci s pražským spolkem Fotografiemi pro radost pořádá výstavu fotografií pod názvem „Úsměv, prosím“.

Posláním spolku FOTOGRAFIEMI PRO RADOST je propojit zážitky osob s mentálním postižením s okolním světem. Děje se tak prostřednictvím organizace kulturních, společenských a sportovních akcí, které podporují osoby s mentálním postižením v dalších jejich aktivitách. Spolek Fotografiemi pro radost pořádá i fotografické workshopy za přítomnosti profesionálních fotografů. V měsící červnu proběhl jeden z takových workshopů v zámeckém parku Loučeň a účastnili se jej i uživatelé našeho Domova. Na fotky z této akce se lze podívat v naší fotogalerii zde

Výstava fotografií je doplněna o výstavu rukodělných prací uživatelů sociální služby domovy pro osoby se zdravotním postižením Domova pod Kuňkou.

Uvedenou výstavu můžete navštívit v chráněné kavárně CAFÉ ROBINSON na adrese Mladých 325, Pardubice. Kavárna nabízí prostor pro odpočinek u dobrého jídla a šálku kávy, zároveň se snaží o vytváření komunity, ve které je každý respektován.

Díky skvělé spolupráci všech tří zainteresovaných subjektů mohla tato výstava vzniknout. Děkujeme.