Rekreace v Rychnově

Pohodové dny se rozhodli strávit uživatelé Domova pod Kuňkou v krásné chalupě v obci Rychnov.

Na rekreaci proto vyrazili s jasným plánem - užít si odpočinku, relaxovat, užít si společně strávený čas hraním společenských her a sportováním v příjemném prostředí chalupy a v neposlední řadě využít možnosti výletů po okolí.

Možnost strávit čas v krásné chalupě v Rychnově nevyužili poprvé, nešlo tedy o neznámé prostředí. Krásný interiér chalupy doplňuje terasa a velký bazén. Na terase se uživatelé scházeli při stolování, bohužel vzhledem k deštivému a chladnému počasí nedošlo letos k vodním radovánkám.

Počasí neporučíme, a proto nebylo možné vše z plánovaného programu uskutečnit. Bylo nutné odřeknout plánovaný výlet do záchranné stanice Pasíčka, jejíž cílem je záchrana zvířat z volné přírody. Naopak se uskutečnil výlet do Muzea dýmek Proseč, kde měli uživatelé možnost vidět expozici dýmek a dozvědět se informace o jejich výrobě.

I přes nepřízeň počasí si uživatelé rekreaci užili a během společně stráveného času na chalupě se dali do opékání buřtů, ale i do hraní společenských her a sportování. Je třeba podotknout, že v prostředí krásné chalupy se skvěle relaxuje.